17 Temmuz 2014 Perşembe

Tebaş Enerji Isı Sayacı

Tebaş Energy soğutma, havalandırma ve kat sistemlerinde çevreye duyarlı enerjiyi sizlere getirecektir. Klima ve diğer tüm sektörlerde her konuda sizler için doğru hizmeti vermek bizlerin görevidir. Malzeme temini ve satış sonrası servis hizmetleri ile sizlere birçok kolaylığı da sunacaktır. Tebaş dünya tarafından kabul gören birçok markanın da distibütörlüğünü yaparak rakiplerinden bir adım öne geçmiştir. Yetkili servis konusunda birçok başarılara imza atmıştır. Alman ve İtalyan firmalarının da önemli yetkili bayilerini almıştır.

Enerji verimliliğini artırma ve temiz çevre sunma konusunda sizlere birçok katkıyı sağlayacaktır. Hedefimizde kalite ile birlikte eşit ısı dağılımı sağlama konusunda çok önemli bir adım atmıştır. Su sayacı, kalorimetre e ısı pay ölçer, ısı sayacı gibi cihazları ile Tebaş sizlere birçok kaliteyi de sunmuş olur. Kat istasyonu ve merkezi ısıtma ile adil bir ısı dağıtımını temel hedef alır. Isı gider paylaşımları dengesiz olduğu zaman sorunlar büyür. Çevre konusunda çok duyarlı olan Tebaş özellikle temiz toplum çalışmaları için enerji tüketimini ölçülü kullanılması konusunda birçok çalışmalar yapmıştır.


Kalite ve güvencesi ile Tebaş Energy sizlere hizmetinde sınırsız şekilde en iyi merkezi ısıtma sistemlerini sunmaktadır. Uzman personeli ile müşterilerin sorunlarına kısa sürede çözümler gelmiştir İyileştirme faaliyetleri ise hedef alınan bir temel yöntemdir. Kararlı politikası ve kaliteli ürünleri ile sizlere büyük avantajlar sağlanacaktır. Enerji tasarrufu ile katılımcı bir projeyi sizlere sunar. Görev olarak teknolojiyi bilgi ile harmanlayıp sizlere en iyiyi hizmeti vermektir. Hedef politikası ile kaliteli hizmeti sizlere sunan Tebaş üretim ve sunum aşamalarında her zaman müşteri odaklı düşünceyi prensip edinir. Sizlere en güzel hizmeti sağlarken, temiz çevre için büyük uğraşlar yapmaktadır. Kalite odaklı Tebaş çalışma sistemi sizleri her zaman düşünecek önlemler alır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder